Här presenteras ett antal menyer vilka är särskilt väl lämpade att servera i bufféform. Varför inte servera dessa som individuella minibufféer, smakfullt dekorerade och utställda på varje bord. Era gäster kan enkelt plocka och välja bland läckerheterna. – Ett mycket trevligt alternativ till den traditionella trerättersmiddagen.
Vi serverar alltid våra bufféer på vackra uppläggningsfat, dekorerade och presenterade på ett smakfullt sätt.
Varmrökt laxfilé med sås på kanderad citron
Rostad blomkålsdip med vattenkrasse & pumpafrön
Grön primörpotatissallad med örter & vårlök
Kallskuren flankstek med äppletsatsiki
Brie med vårens marmelad & kex
Stenugnsbakat levain & smör
Pris: 240 kr
Skagenröra på handskalade räkor, serverad i glas & toppad med sikrom & liten toast
Kallrökt lax på krispig salladsbädd
Rökt rensteksröra med syrligt lingon
Rosmarinstekt, svensk lammstek eller flankstek med örtkräm
Rostad potatissallad med grönt & örter
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd, knäcke & vispat smör
Pris: 275 kr
Dubbelmarinerad fläskfilé med smak av vitlök, rosmarin & citron
Kanderad citrondressing
Honung- & örtrostade rotfrukter
Halstrad gravlax på en bädd av färska skott, torkad aprikos & fetaost
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd, knäcke & vispat smör
Pris: 245 kr
Färska, fyllda pastakuddar med rostade grönsaker & basilikablad
Prosciutto & Mortadella
Granatäpplesallad på färska skott, hyvlad parmesan & rostade nötter
Kycklinglårfilé med fyllig tomatsås & knaperstekt salsiccia-fresca
Vitlöksfrästa blåmusslor eller Pastramisotad laxfilé
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd med flingsalt & olivolja
Pris: 245 kr
Grillad grön sparris med hyvlad parmesan
Ceviche på lax, lime, mango & chili
Gazpachoshot toppad med nymalen svartpeppar och en fyllig olivolja
Små lammfärsbiffar med myntadip
Sallad på gulbetor & saltrostade frön
Mjukbakade tomater på matvete
Hembakat fröknäcke med en ört-färskostdipp
Pris: 245 kr
Traditionell västerbottenpaj
Mjukbakad kalvrygg med svamp
Dillbakad rödingfilé med forellrom
Sallad på haricots verts & säsongspären serverad med nobisdressing
Norr-ostar med marmelad, rädisor & selleri
Stenugnsbakat frukt & nötbröd, knäcke & smör
Pris: 270 kr minimum 20 personer
Soja- & chiliglaserad kycklinglårfilé
Nudlar med shiitakesvamp, cashewnötter & sesamdressing
Kimchi på gurka
Maki, gari & wasabi
Långkokt högrev på koreanska
Polkabetor i soyavinägrett
Marinerad spenat med sesam
Pris: 250 kr, minimum 20 personer
Saffransdoftande kycklinggryta
Couscoussallad med grönt
Marinerad bönsallad
Vitostsallad med spetspaprika
Rostad aubergineröra
Spenatfyllda smördegsknyten
Fetaostkräm med mynta & citron
Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd med flingsalt & olivolja
Pris: 245 kr