Personal

personligare mat & events

Personal


En trygg relation byggs inte på fem minuter, det är vi medvetna om. Men ta gärna dessa fem minuter, hör av dig till oss och ställ alla de frågor ni har klurat på. I gengäld kommer det att ge oss en bra första uppfattning om vad just ni vill ha hjälp med. 


Vi handplockar personal utefter hur just ert upplägg ser ut, för att ni skall kunna ha full fokus på det viktigaste, nämligen era gäster.


Ska du ha din bjudning eller fest i hemmet så får du 50% rabatt på städning före och efter arrangemanget genom att utnyttja RUT-avdraget. Prata med oss om detta upplägg. 

Personalfakta:


Priserna gäller per timme och personal.
Serveringspersonal

Pris: 355 kr


Hovmästare vid större arrangemang

Pris: 425 kr


Kock & grillmästare

Pris: 420 kr


Projektledare/ Bröllopskoordinator

Pris: 520 krOB-ersättning

Måndag till fredag mellan kl 20-01 45 kr

Lördagar mellan 16-01 45 kr

Under hela dagen söndagar/ helgdagar/ afton samt alla dagar efter kl  01:00 75 kr


Övrig information

Minimidebitering är 4 timmar. Arbetstid startar vid avfärd  från vår leveransplats. Vid arbete utanför Stockholm  avslutas arbetstid vid återkoms till  Stockholm och leveransplats.


Vid arbete där kommunala färdmedel saknas eller är svårtillgängliga debiterar vi för milersättning alternativt hyra av bil eller taxiresa till och från festplatsen med utgångspunkt från Stockholm City. Vi specificerar gärna dessa ersättningsnivåer vid förfrågningar om detta är aktuellt. 

Hagagränd Catering AB

info@hagagrand.se

08-30 62 60

Örkroken 2, 138 40 Älta