Buffémenyer

personligare mat & events

Buffémenyer


Här presenteras ett antal menyer vilka är särskilt väl lämpade att servera i bufféform. Varför inte servera dessa som individuella minibufféer, smakfullt dekorerade och utställda på varje bord. Era gäster kan enkelt plocka och välja bland läckerheterna. – Ett mycket trevligt alternativ till den traditionella trerättersmiddagen.


Vi serverar alltid våra bufféer på vackra uppläggningsfat, dekorerade och presenterade på ett smakfullt sätt.


Sommaren


Varmrökt laxfilé med sås på kanderad citron


Rostad blomkålsdip med vattenkrasse & pumpafrön


Grön primörpotatissallad med örter & vårlök


Kallskuren flankstek med äppletsatsiki


Brie med vårens marmelad & kex


Stenugnsbakat levain & smör


Pris: 235 kr

Våra svenska smaker


Skagenröra på handskalade räkor, serverad i glas & toppad med sikrom & liten toast


Kallrökt lax på krispig salladsbädd


Rökt rensteksmousse med syrligt lingon


Rosmarinstekt, svensk lammstek med örtkräm


Rostad potatissallad med grönt & örter


Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd, knäcke & vispat smör


Pris: 255 kr

Sjönära


Dubbelmarinerad fläskfilé med smak av vitlök, rosmarin & citron


Kanderad citrondressing


Honung- & örtrostade rotfrukter


Halstrad gravlax på en bädd av färska skott, torkad aprikos & fetaost


Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd, knäcke & vispat smör


Pris: 225 kr

Den italienska landsbygden


Färska, fyllda pastakuddar med rostade grönsaker & basilikablad


Prosciutto & Mortadella


Granatäpplesallad på färska skott, hyvlad parmesan & rostade nötter


Kycklinglårfilé med fyllig tomatsås & knaperstekt salsiccia-fresca


Vitlöksfrästa vongole- & blåmusslor


Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd med flingsalt & olivolja


Pris: 225 kr

Våren


Grillad grön sparris med hyvlad parmesan


Ceviche på lax, lime, mango & chili


Gazpachoshot toppad med nymalen svartpeppar och  en fyllig olivolja


Små lammfärsbiffar med myntadip


Sallad på gulbetor  & saltrostade frön


Mjukbakade tomater på matvete


Hembakat fröknäcke med en ört-färskostdipp


Pris: 225 kr

Norrsken


Traditionell västerbottenpaj


Mjukbakad kalvrygg med svamp


Dillbakad rödingfilé med forellrom


Sallad på haricots verts & säsongspären serverad med nobisdressing


Norr-ostar med marmelad, rädisor & selleri


Stenugnsbakat frukt & nötbröd, knäcke & smör


Pris: 255 kr minimum 20 personer

Korea möter Kina


Soja- & chiliglaserad kycklinglårfilé


Nudlar med shiitakesvamp, cashewnötter & sesamdressing


Kimchi på gurka


Maki, gari & wasabi


Långkokt högrev på koreanska


Polkabetor i soyavinägrett


Marinerad spenat med sesam


Pris: 240 kr, minimum 20 personer

Svarta havet


Saffransdoftande kycklinggryta


Couscoussallad med grönt


Marinerad bönsallad


Rostad aubergineröra


Spenatfyllda smördegsknyten


Fetaostkräm med mynta & citron


Stenugnsbakat och ekologiskt vetesurdegsbröd med flingsalt & olivolja


Pris: 215 kr

Hagagränd Catering AB

info@hagagrand.se

08-30 62 60

Örkroken 2, 138 40 Älta